Hos fodplejer Carina Thimsen, der driver Din og Min fodpleje, fik vi gode råd og ikke mindst en lækker behandling af fødderne i forbindelse med, at Fars Dag er lige om hjørnet.

Din og Min fodpleje er en professionel klinik, der ligger i Købmagergade og klinikken har alt hvad skønhedshjertet kan begære. Nogle af jer har måske læst Carinas navn tidligere og det er jo fordi, at hun har et kliniksamarbejde med Marie-Louise, som har Smuk-Nu.

Da jeg selv var i stolen hos Carina var det en stærk oplevelse for en, der er total kilden, men det gik og mine fødder havde det godt bagefter – meget godt, det var som at blive genfødt. Denne gang er det dog min svigerfar, Per, vi har kastet i Carinas hænder. Han mærker allerede fra første sekund, at Carina ser på fødderne med stor faglighed og viden. Som lægeeksamineret kliniskfodplejer fanger hun nemlig nogle af de skavanker, som Per går med og det bliver også til snak om ligtorne og andre smertefulde ting, som Carina fixer og gør bedre.

Den altid smilende og gæve jyde forstår også at få smilet frem, så en Fars Dags-behandling af fødderne hos Carina kan varmt anbefales.

Skulle du få lyst til at give far en god forbehandling, så han bliver godt gående igen, så kan du booke direkte her

Om Din & Min Fodpleje

Hos Din & Min fodpleje, Sætter Carina en ære i at Du skal glæde dig til at komme og svæve derfra. Carina er Lægeeksamineret kliniskfodplejer og negleteknikker. Hun kan afhjælpe dig med evt. hælerevner, fodvorter, hårdhud på fødderne, problem negle. Men hun laver også Wellness behandlinger, sæsonbehandlinger og luxusbehandlinger.

Til behandlinger bruger hun Camillen60. Hun siger, at det er den bedste fodcreme og håndcreme, hun kender. Den er forbyggende, helende og behagelig at have på. Den trænger dybt ind i huden og gør et fantastisk arbejde for hud og negle. Det kan også købes produkter til hjemmebrug.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer