Fars dag nærmer sig og udvalget af gaver, forkælelser og oplevelser står i kø i fæstningsbyen. Vi blev inviteret til at prøve et af de mange lækre tilbud. Fredericia AVISEN besøger SMUK-NU i Købmagergade.  

Denne gang hos Smuk-Nu i Gothersgade, hvor Marie-louise Stück Holm tager imod med et smil i skønhedssalonen, hvor musikken i højttalerne synger af velvære og ro, kun afbrudt af ringeklokken, der melder min ankomst, da jeg træder ind og en anden kunde træder ud. 

Efter et kort ophold siddende i en god lænestol, bliver jeg budt velkommen til min behandling. 

Jeg snører mine sko op og tager plads på briksen, hvor jeg skal forkæles med en god ansigtsbehandling. Det er første gang for mig, det kan jeg allerede nu afsløre, så alt, hvad jeg prøver denne dag er favre nye verden, selvom jeg har gennem årene har prøvet mange ting fra wellness til mad, men ikke en ansigtsbehandling. 

“Først skal vi have dig til at ligge godt, så du kommer ned i gear. Men ellers skal du have massage i ansigtet, dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling, fugtpeeling, en mist der fugter huden og løsner de døde hudceller, en varmemaske, dybderens, en maske med afsluttende cremer og massevis af velvære,” fortæller Marie-louise.

Og så går det ellers løs, særligt den varme klud i ansigtet vækker begejstring hos mig. Det er godt. Massagen med de gentagende bevægelser giver også ro, og det er lige før, man falder helt hen, men man vågner ved samtalen og de små prik, der kommer undervejs, imens Marie-louise renser og rengør huden. Alt bliver fikset og man mærker hudens besynderlige reaktioner, når cremer og alger gør, at huden varmes op indefra. Gradvist som man vænner sig til det, bliver det bedre og bedre, ja til sidst er det himmelsk. 

Jeg får også vokset bryn og ører – et aldersbetinget gode. Først påføres den varme voks, inden Marie-louise hiver til og tager de små hår med sig på tapen. Hold da op, hvor mine ører blev røde, men så ser jeg også lidt yngre ud, siger Marie-louise med et smil. Jeg glæder mig over, at det ikke er hele kroppen, der skal vokses. Haha, men når det er sagt, så er den varme voks suveræn til at give ro, og da jeg senere får en maske på med creme, der køler, så alt er godt igen, og endnu bedre, da jeg prøver det nye Beauty Angel lys.

“Du møder et skarp positivt lys – noget andet end computerskærmen,” fortæller Marie-louise og det er sandt. For godt et år siden prøvede jeg lysterapi hos Comwell Kellers Park – dengang faldt jeg i søvn, indrømmet. Denne gang var det tæt på. Det skarpe varme lys blænder, men gradvist stimulerer lyset kroppen til ro, og nærmest veludhvilet taler jeg videre med Marie-louise, da hun efter 15 minutter kommer ind igen. Virkelig en behagelig lysoplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

I det hele taget er den fine salon i Købmagergade et sted, der fortjener en anbefaling for det gode humør, de gode samtaler og den faglige kompentence, som man altid møder. 

Ved du ikke, hvad far skal have i gave i år – så kunne dette være en god mulighed for at give ham noget, han måske ikke har prøvet før.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer