Hvis det står til Fredericias spillefugle så er vejen til finalen lige om hjørnet. Der er eufori i fæstningsbyen.

Man snakker ofte om statistikker, når det kommer til spillet med den runde læderkugle kaldet fodbold. I starten af Gothersgade ligger BT-Centralen og Fredericia AVISEN stikker hovedet ind i den ikoniske bladkiosk. Bent Hegelund ejer butikken møder os med et stort smil, fæstningsbyen smiler om kap med solen i dag.

Bent fortæller, at der er flere kunder, der vælger at oddse specielt i dag, han kan kan mærke en stigende interesse for dagens kamp. FC Fredericia tordner sammen med Silkeborg i pokalsemifinalen. Hvis kunderne har ret, så kommer FC Fredericia i finalen, de fredericianske spillefugle spiller også på de røde krigere fra Monjasa Park. “Ja folk spiller på FC Fredericia som vinder i dag, der er stor optimisme”, siger Bent.

“Den eneste lille tvivl der har været om resultatet er en enkelt kunde, der har spillet to kuponer, en på FC Fredericia og en på Silkeborg”, griner Bent.

Frederica AVISEN spørger Bent, om han selv tør at tippe aftenens topkamp på Monjasa Park? Der går et lille stykke tid, hvor Bent tænker, så det knager også kommer svaret promte. “Vi vinder 3 – 1”, siger Bent med en selvsikkerhed, der næsten får os til at spille resultatet.

Vi går ud af døren igen og solen skinner stadigt, humøret er på toppen i fæstningsbyen.