Emil Elsborg er 23 år gammel, inkarneret familiemenneske og en drømmer. Lørdag blev han gift med sit livs kærlighed, Lilen, på Cirkelbroen i Fredericia. En uhøjtidelig vielse, men på et af verdens smukkeste steder. Inden længe skifter Emil og Lilen dog Fredericia ud med Argentina, hvor det næste store eventyr i hans liv skal udleves. 

“Jeg har, og har haft det længe, en drøm om at åbne min egen café en dag”, lød det fra Emil, da jeg sidste år talte med ham om hans fremtidsdrømme. Emil har det seneste år været ansat på Kurts Kaffebar, hvor han med store smil og hyggelige samtaler langer kaffe over disken. Den drøm bliver nu til virkelighed, for til september rejser Emil og Lilen ud i verden, nærmere bestemt Argentina, hvor denne drøm måske skal opfyldes.

Hvor møder man som Emil en ung kvinde fra Argentina, der skulle vise sig at være ens livs kærlighed? Svaret er, for Emil i hvert fald, på Den Engelske Pub i Fredericia. Lilen, der nu er Emils hustru, er bosat i Fredericia og har været det i de seneste to år. Men det hører snart op, som minimum for en periode. For når kalenderen skriver september rejser hun og Emil til Argentina. Men inden det, så skulle de lige giftes – og det skulle selvfølgelig foregå på Cirkelbroen på Østerstrand.

Der var jubel fra bruden, da Emil sagde “ja”.

“Det blev Cirkelbroen fordi vi genre ville have et lidt ceremonielt bryllup. Vi er begge to helt vilde med havet, så hvad var mere oplagt end at det skulle foregå på stranden her?”, fortæller Emil.

Córdoba er destinationen for det næste eventyr i Emil og Lilens liv. “Det er den by hvorfra Lilen kommer, så det glæder jeg mig helt vildt til. Det er en by med fem millioner mennesker, så det bliver noget af en oplevelse og en forandring”, fortæller Emil.

“Men det er helt ideelt at tage dertil, så jeg kan lære spansk, møde hele Lilens familie og prøve den kultur som hun kommer fra. Jeg er faktisk slet ikke vild med storbyer, men den måde hun kan fortælle om alle de smukke katedraler, de fantastiske steder og alle historierne derfra, det giver mig mod på det. Det virker som et rigtig fedt sted”, forklarer han.

“Men for mig er det vigtigste, at jeg lærer hende bedre at kende. At jeg kommer til at opleve hvor det er hun kommer fra. Det gør mig meget glad at tænke på, at jeg på den måde får det perfekte indblik i hendes baggrund. Jeg vil meget gerne se hvor hun kommer fra, nu har hun jo set hvor jeg kommer fra”, fortsætter Emil.

Familien i Argentina var med til brylluppet via Zoom.

Hvor længe skal I være i Argentina?

“Puhh, det ved vi faktisk ikke endnu. Men det bliver i hvert fald mindst halvandet år”, fortæller Emil, der også kan løfte sløret lidt for hvad han håber at kunne lave i Argentina: “Vi har talt om at åbne en lille café, men om det bliver til noget, det ved jeg ikke. Men vi synes, at det kunne være lidt sejt at åbne sit eget. Men uanset hvordan det går med den drøm, så glæder jeg mig helt vildt”.

At rejse ud, men ikke kunne sproget?

“Jeg kan godt lide at rejse, men jeg har ikke haft behovet for at bo i et andet land som andre måske har det. Men at det er der hun kommer fra, det gør det bare ekstra spændende. Og så vil jeg gerne lære spansk. Hendes familie taler ikke rigtig engelsk – og jeg taler ikke spansk, så det bliver lidt specielt. Men de virker rigtig søde”, siger Emil og fortsætter:

“Som Lilen siger, så virker hendes familie meget som min familie. En stor del er heller ikke fra Danmark. På den måde tror jeg det bliver rigtig fedt. Jeg tager det lidt som det kommer, selvfølgelig er man lidt nervøs når man ikke kan sproget, men jeg er ikke bange for at fejle, det handler om at prøve”.

“Nu prøver vi det her – og så længe det er med hende, så har jeg det rigtig fint med det. For mig er det ligemeget hvor vi er, bare det er med hende. Jeg ved det er hende jeg skal være sammen med resten af livet – og vi har hele tiden været enige om, at uanset hvor vi er, uanset om vi har en succes eller fejler, så er vi sammen. Det er det der holder mig glad”, fortæller han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer