Bryder Nye Borgerlige loven? Eller har de særlig tilladelse til at hænge valgplakater op offentligt uden for sæsonen og I forkert højde? 

Det er noget af et gedemarked som Jeg sammen med byens øvrige opstillede partier selv deltager i, når der agiteres for vore respektive politiske holdninger på gader og stræder. Partierne og der er mange overholder alle regler og opfører sig ordentligt, finder ud af at fordele pladsen i mellem os.  

Nye Borgerlige bruger midlertidig ophængte plakater ifm. Fremføring af Deres politiske holdninger. Lovligheden i dette kan betvivles også selv om de fjerner plakaterne igen. Venstre har fået påbud om at tildække eller fjerne dem de opsatte på private områder for nylig. Selv om Nye Borgerlig nedtager Deres materialer, kan det virke som midlertidig lovbrud og går den så går den. 

Nej, vi i Liberal Alliance er ikke misundelig, vi bruger ikke plakater af hensyn til miljøet. Plakater er en kilde til forurening både under fremstillings processen og bortskaffelsen, dette er et bevist fravalg. 

Poul Rand, spidskandidat, Liberal Alliance