Ungdommens Hus i Fredericia har snart en vaskeægte nørdedag for samlere af vinylplader og instrumenter. Har du selv noget i gemt væk, der trænger til nye ejere eller er på udkig efter noget nyt så læs med her.

I øvelokalerne på Ungdommens Hus i Norgesgade er der både blevet slidt instrumenter op og øvet sange, der er endt på plader. Men nu er det altså selve pladerne og instrumenterne, det handler om, når der indbydes til en kombineret plade-og instrumentloppemarked.

Jeg taler med Husmedarbejder Mikael Teute Schmidt og Kevin Nielsen fra Long-Play Records som er igangsætterne for arrangementet.

“For to år siden lavede vi et arrangement med brugte instrumenter og det fik gode tilbagemeldinger, derfor har også lagt i baghovedet, at vi skulle det igen. Der var flere, der ikke var opmærksomme på, at vi afholdt det, så de kørte hjem efter instrumenter. Det endte med flere salg og det var en god dag, så vi glæder os til at afholde det igen”, siger Mikael.

Kevin Nielsen langer til dagligt vinylplader ud i C-Byen, han har længe gerne ville lave en lidt alternativ plademesse.

“Det er godt, at vi kan kombinere det, og det giver god mening med instrumenterne. Jeg spiller selv trommer, det eneste jeg har købt nyt var mit første trommesæt, ellers har jeg kun købt brugt. På den måde får man ofte noget kvalitetsgrej som ville koste det samme som noget halvdårligt nyt”, siger Kevin Nielsen og Mikael Teute stemmer i: “Jeg har også selv en brugt Fender”.

For begge aktører er det en perfekt sammensmeltning og lokationen på Ungdommens Hus er optimal, der er plads og omgivelserne er nærmest samlerværdige i sig selv. De håber på, at det kan afholdes flere gange om året og med tiden fylde huset helt ud. Det er stadig muligt at tilmelde sig som sælger, og man kan også bare møde op.

Skulle du have noget, der trænger til at blive solgt, eller skal der købes noget nyt?(Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

“Vi ser dog helst, at man lige giver besked, hvis man kommer med flere meter instrumenter eller plader”, siger Mikael.

Arrangementet er 1. februar fra 10.00 til 16.00 og det koster ingen ting at komme ind, så du er velkommen uanset om du skal købe noget eller ej. Der er selvfølgelig kaffe og kage, øl og vand og god stemning.

Mød op hvis du leder efter en plade, du ikke vidste, at du manglede eller måske skal blokfløjten skiftes ud med en distortionpedal.

https://www.billet.dk/dizzy-mizz-lizzy#tour
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer