Normalt er der frit udsyn til den smilende kassemedarbejder i SuperBrugsen i Erritsø, men det er der lavet om på nu. Brugsuddeler Martin Frost har nemlig sørget for at få sat plexiglasplader op, der skal beskytte medarbejderne – og det er ikke det eneste tiltag man har taget hos SuperBrugsen i Erritsø.

“Vi skyndte os at sætte de her plexiglasplader op i en fart for at beskytte personalet, men også for at beskytte kunderne. Vi har gjort alt hvad vi kunne for at komme i gang så hurtigt som muligt, for det handler om vores alle sammens sikkerhed”, fortæller Martin.

(Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

“Vi er blevet pålagt, med god grund, at stille håndsprit til rådighed. Det gør vi også, men det er meget svært. Vores seneste bestilling er eksempelvis strandet i Spanien, hvor grænsen er lukket”, siger han og fortsætter:

“Vi har også sikret, at der ikke er restriktioner for vores personale når det kommer til brug af handsker, mundbind og andet, for de skal også føle sig sikre, når de er på arbejde. Vi sørger for at spritte hænder så ofte som det er nødvendigt, og vi gør løbende rent. Hver morgen kommer Jysk Service og gør rent, desinficerer vogne og kurve. De yder også en stor indsats for at vores kunder kan handle sikkert”.

(Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

“Så har jeg også et vigtigt budskab, som er blevet sagt mange gange før. Der er varer nok! Det kan godt være, at nogle af varerne er et par dage mere undervejs fordi transportvejene i Europa er anderledes nu end normalt, men der er bare nok. Vi appellerer også kraftigt til, at man tager alene ud for at handle. Ikke noget med at have børnene eller ægtefællen med. For det øger blot risikoen”, lyder det afslutningsvist.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer