Erritsø Brugsforening, der tæller SuperBrugsen i Erritsø og Dagli’Brugsen i Skærbæk udsætter den årlige generalforsamling. Det sker grundet usikkerheden for at kunne samles i større forsamlinger allerede den 29. april, hvor foreningen skulle have afholdt generalforsamling.

Formand for foreningen Kim Japp fortæller til Fredericia AVISEN.

“Vi havde planlagt at afholde det den 29. april, men der er ikke så meget, der tyder på, at vi kan forsamles, så vi har valgt at udskyde det, men valgt at vente med at sætte en ny dato, indtil man er mere afklaret omkring coronasituationen. Vedtægterne siger, at vi skal afholde inden den 1 . maj, men vi kan dispensere for dem, vi skal dog senest otte uger efter restriktioner er ophævet afholde vores generalforsamling, hvilket vi ser frem til.”

“Til den tid glæder vi os til at se alle vores medlemmer og fortælle om året der er gået, vores prioritereringer, og hvordan det går generelt. I denne situation kommer det også til at handle om, hvordan starten i år er gået. Dertil kommer, at vi laver et udvidet kagebord til medlemmerne, da P.A. Brød er kommet til Erritsø. I den forbindelse vil de også fortælle om deres brød og lange historie, samt leverer nogle af deres lækre specialiteter,” slutter formanden.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer