Brugsuddeler i Super Brugsen på butikstorvet i Erritsø, Martin Frost Jørgensen, fortæller, at man ikke behøver at hamstre.

P-pladsen på Butikstorvet var propfyldt torsdag morgen, hvor Fredericia AVISEN var forbi Super Brugsen.

“Karruseldøren stod ikke stille og vi er klar til situationen. Vi har varer nok og er klar til at fylde dem op, og vi har personale på til kasserne, og kunderne er velkommen til at komme, men vi skal passe på hinanden i det her spil. Som Statsministeren sagde i går har vi forpligtet os til at hjælpe hinanden, vi skal beskytte de ældre og svage, og vi skal alle sammen have mad. Derfor er det vigtigt, at vi alle står sammen og tænker på hinanden,” siger Martin Frost Jørgensen og slår fast:

“Vi skal handle normalt, da det er det som det drejer sig om. Så er der nok til alle. Vi får hele tiden løbende varetilførsel.”

I Super Brugsen har man taget sine forholdsregler, fortæller brugsuddeleren.

“Vi har kaldt ekstra personale ind og er klar ved kasserne, og vi har talt om smittefare. Vi opfordrer kunderne til at betale med kort, og vi opfordrer til, at man holder afstand i køen.”

Som følge af det store kundeflow har Super Brugsen i Erritsø sat begrænsning på køb af gær, hvor man kun må købe tre pakker pr. kunder. Ikke fordi butikken ikke har nok, men for at få kunderne til at tage det med ro.

Se hele indslaget med Martin Frost Jørgensen øverst i artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer