På Holstensvej i Fredericia er der igen vand på vejen. Det har medført, at stykket mellem rundkørslen på Holstensvej og krydset ved Vesterhavnsvej er afspærret.

TREFOR oplyser på Twitter, at der klokken 08:30 har været driftsforstyrrelser på Holstensvej, og det har medført et stort antal afbrudte kunder, men udover det giver det trafikale problemer, da der er en mindre oversvømmelse på Holstensvej.

Politiet afspærrer Holstensvej.

– Vi har et brud. Montørerne arbejder på lokationen, og vi forventer normal forsyning kl.12.00, siger pressechef Anya Palm hos EWII-koncernen til AVISEN og fortsætter:

– Vi har haft et brud, at et par tusinde fredericianere har været berørt af bruddet, men det er få hustande, der er helt uden vand, og andre har oplevet at trykket falder, men som sagt knokler montørerne på at løse bruddet så hurtigt. Man kan forvente, at noget af vandet kan være lidt misfarvet grundet bruddet, men det er ufarligt og forsvinder af sig selv igen. Hvis man oplever det, kan man med fordel lade hanen løbe lidt, og så forsvinder det.

Politiet er også på stedet for at sikre, at ingen kører forbi afspærringen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer