Onsdag d.21. oktober fylder Den nye Lillebæltsbro 50 år. I den anledning vil der være en lang række aktiviteter for børn og voksne og hele familien på KulturØen og i Herman Jensens Anlæg.

Kunsthappening og brobilleder
Festlighederne skydes i gang med en stor kunsthappening i Herman Jensens Anlæg søndag d. 18. oktober. Her bygger vi stor kunst hele dagen og skaber en labyrint af snore, “Fælles snorespor over Lillebælt” fra kl. 10.00-17.00. Det er gratis at deltage, bare mød op!

For de morgenfriske er der rundstykker og introduktion til værket kl. 10.00 ved kunstner Karoline H Larsen, hvor Borgmester Johannes Lundsfryd kaster den første snor. Her er det også gratis at deltage, men nødvendig med billet.

I Middelfartsalen på KulturØen er der fra tirsdag den 20. oktober til og med lørdag den 25. oktober fotoudstilling ‘Brobilleder’. Udstillingen består af 50 fotografier af Den nye Lillebæltsbro, som alle taget og indsendt af i alt 15 lokale fotografer. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid, såfremt Middelfartsalen ikke er booket til andre aktiviteter.

I børnebiblioteket på KulturØen er der også lagt op til en udstilling af brobilleder. Her kan børn indlevere tegninger af broen, de har lavet hjemmefra. Find blyanter og pensler frem og lav en flot tegning, hvor broen er på. Så udstiller vi den i børnebiblioteket i hele uge 43. P.g.a. Covid-19-forbehold er der ikke mulighed for at tegne på biblioteket.

Oplæsning i Oasen og dans i parken
På broens fødselsdag, den 21. oktober, er der oplæsning for voksne i Oasen på KulturØen kl. 15-15.45. Her vil litteraturformidler Maria Guldager Rasmussen læse højt af tekster, der knytter an til tiden i 1970 og til dét at flytte sig fra ét sted til et andet. Det er gratis at deltage, men billet er nødvendig.

Efter oplæsning i Oasen er der samme dag kl. 16.30 danseforestilling i Herman Jensens Anlæg. Her kan man opleve en helt anderledes fødselsdagstale, når Den Gamle Lillebæltsbro holder tale for sin yngre bror. Med dans, akrobatik og performance som sprog – og med et poetisk, humoristisk og til tider gakket udtryk – bliver mange af lillebrorens egenskaber og talenter fremhævet og hyldet. Idé og iscenesættelse af Ingrid Vejen Kristensen og med deltagelse af 3 solister, samt unge dansere.

Billetter kan bestilles på www.middelfartbibliotek.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer