Det unge brødrepar, Bedemændene Brødrene Nielsen åbner nu deres bedemandsforretning og er klar til at gå ind i en branche som der ofte ellers ikke tales åbent om – Men det skal der laves om på

– Det skal ikke være en hemmelighed, at det er utrolig svært, at gå ind i bedemandsbranchen, jeg har forsøgt mig på det de sidste 5-6 år, siger Nicolaj Nielsen, der er den ældste af brødrene i Bedemændene Brødrene Nielsen og til dagligt vil kører som bedemand og ligeledes helt formelt er den ene af ejerne i Bedemændene Brødrene Nielsen.

– Det hele er lidt et lukket land og vi har måtte drage os mange erfaringer og læring, uden hjælp fra branchen<< fortæller Martin Nielsen, som er den yngste af brødrene i Bedemændene Brødrene Nielsen og til dagligt vil kører som bedemand og ligeledes helt formelt er den anden ejer i Bedemændene Brødrene Nielsen.

Bedemændene Brødrene Nielsen er din bedemand i Jylland og på Fyn

Bedemændene Brødrene Nielsen, er en bedemandsforretning med fokus på at drive bedemandsforretning, ud fra værdierne; Etik, Respekt og Gennemsigtighed. Som grundtanke, skal en hver afsked være værdig; også for de pårørende. 

-Vi har et brændende ønske om, at kunne hjælpe vores medmennesker i en af livets sværeste tider, at kunne bruge vores faglig- og dygtighed og sikrer en værdig afsked for den afdøde mens pårørende føler sig trygge hele vejen igennem processen, fortæller Martin.
Mens Nicolaj fortsætter:

– Det har for os været helt naturligt, at ligge vores såkaldte hoved placering i Fredericia, hvor vi begge også bor privat, fordi vi netop herfra kan være lige dér, hvor der er behov for os, inden for kort tid.

Bedemænd med god faglighed i ryggen

– Vi har begge en social-og sundhedsfaglig baggrund; Jeg har arbejdet inden for ældreområdet, handicapområdet , psykiatrien og på kapel, fortæller Nicolaj.

Martin tilføjer:

– Og jeg har ligeledes arbejdet indenfor ældreområdet, psykiatrien, handicapområdet og senest med ledelse på sundhedsområdet.

Bedemændene er mere end en bedemandsforretning, for med deres baggrund tilbyder de foruden alt nødvendig assistance i forbindelse med et dødsfald også foredrag, undervisning og grupper for pårørende med mulighed for at mødes og kunne drøfte sorg og sagn.

– Vi vil så gerne rører en anelse ved hele denne branche, som vi ellers har oplevet som værende lukket. Det skal ikke være en hemmelighed hvad en bedemand laver og det skal ikke være et tabu, at tale om døden.
Hvis vi kan være med til at rykke ved dette og tilfører åbenhed omkring livets afslutning, er vi nået langt.
Vi vil hvert fald gøre vores for, at det kan lykkes, fortæller Nicolaj.

– Vi ser frem til, at kunne hjælpe rigtig mange mennesker i en svær tid og det skal stå klart, at man kan ringe til os døgnet rundt, hvor end det handler om et aktuelt dødsfald eller generelle spørgsmål eller blot behov for nogle at tale med, afslutter Martin.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer