130 arbejdspladser venter i Fredericia, når Brings nye 8000 m2 store vareterminal i Kongens Kvarter er klar. Det er de lokalkendte Daugaard Petersen A/S, der skal grave, bygge og klargøre terminalen til Brings medarbejdere. I dag tog Borgmester Jacob Bjerregaard første spadestik.

Kulden har ramt Kongens Kvarter, en snes biler er parkeret i vejkanten på vejen, hvor lastvognene suser af sted. Der er gang i Fredericia, og statussen som logistikvirksomhedernes nuværende favorit bestyrkes. 40 lastporte, op til 60 varebiler og over 20 lastvogne skal være klar til at køre pakkerne ud næste år – gerne inden Black Friday, sagde salgsdirektør for Bring Per Buus i dag, men først talte Jan Riis Nielsen – Daugaard Petersens Adm. Direktør.

“Distributionscentret her i Taulov bliver fantastisk. For otte måneder siden startede vi rejsen, da vi havde første møde hos Bring. Processen har været intensiv, og bygningen er udformet med udgangspunkt i et sorteringscenter. Takket være et godt samarbejde med afdelinger i Fredericia Kommune er det gået stærkt. Vi er klar til at gå i jorden, og jeg kan i øvrigt afsløre, at det sker i aftale med Vejle Museerne, så vi sikrer, at vi ikke bygger ovenpå guldhornene,” sagde direktøren.

Førstespadestik hos Bring i Fredericia, 5. november 2019. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Borgmester Jacob Bjerregaard takkede Bring for at vælge Fredericia, og slog samtidig fast, at kommunen i den kommende tid vil investere massivt i infrastrukturen i området.

“Vi har næsten lige solgt jer grunden, så vi arbejder hurtigt i Fredericia Kommune. Jeg har glædet mig meget til første spadestik. Jeg vil ønske jer velkommen i Fredericia. Velkommen i Danmarks mest attraktive erhvervsområde, DanmarkC, som vækster meget. I er en god transportvirksomhed, der letter hverdagen for mange rundt omkring i Norden,” sagde Borgmesteren blandt andet.

Førstespadestik hos Bring i Fredericia, 5. november 2019. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Salgsdirektør Per Buus fra Bring talte kort, inden spaden skulle i jorden.

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at fortælle lidt om Bring. Vi er en nordisk post- og logistikvirksomhed, der har vækstet markant i Danmark. Vi skal arbejde med distribution til private og erhverv i Danmark. Internethandlen er vokset fantastisk de sidste fem år, og derfor har vi fordoblet vores omsætning og antallet af pakker mange gange, og det er grunden til, at vi står her i dag. Med placeringen i Fredericia, kan vi levere pakker fra dag til dag. Den geografiske placering – også i forhold til Europa, er fantastisk. Taulov ligger utrolig godt. Vi er også ens med Fredericia Kommune på mange andre parametre. Vi vil også gerne have vækst, som Fredericia og vi krydser fingrene for, at vi er klar næste år”, sagde Per Buus.

www.eventc.dk

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her