For 5 år siden fik en borger i Middelfart en god idé: Hvorfor arrangeres der ikke Bridgewalking øverst oppe på Den Gamle Lillebæltsbro – som i Sydney i Australien? Efter rigtig mange undersøgelser og møder med forskellige myndigheder, etablerede de to kommuner Middelfart og Fredericia, Bridgewalking Lillebælt. Og den 10. maj 2015 kl. 12.15 forestod H.K.H. Kronprinsesse Mary den officielle indvielse af Bridgewalking Lillebælt – øverst oppe og midt på Den Gamle Bro, hvor 1.000 balloner blev sendt til vejrs i det skønneste solskinsvejr.

Om det er det royale islæt, det flotte vejr på åbningsdagen eller den gode oplevelse, de mange gæster får, og positivt omtaler og anbefaler til andre, når de går de 60 meter over Lillebælt – i selskab med dygtige guider, skal være usagt. Men siden åbningsdagen har mere end 45.000 danskere og udenlandske turister bridgewalkede.

Bridgewalking Lillebælt er en succes
Interviewundersøgelser blandt de mange, der har bridgewalkede viser, at attraktionen tiltrækker alle aldersgrupper, og at de gerne kommer igen og anbefaler attraktionen til venner og familie. Også fra hoteller, restauranter, cafeer, virksomheder, foreninger, sommerhusudlejere, touroperatører og andre turistattraktioner oplever organisationen i Bridgewalking Lillebælt en stor interesse for at ville samarbejde. Her er tale om både lokale og nationale samarbejdspartnere som f.eks. Legoland Resort og Visit Denmark. Og på 1 års dagen er den lokale Kvickly den glade giver af fødselsdagskagen.

I 2015, hvor i alt 33.000 gæster bridgewalkede, blev gæst nr. 10.000 og 25.000 fejret med kransekage og champagne. Inden længe forventes gæst nr. 50.000 at komme op på Den Gamle Lillebæltsbro. Det bliver også markeret.

Bliv viet øverst oppe på Den Gamle Lillebæltsbro – få pragtfuld udsigt i tilgift
Lige nu søger Bridgewalking Lillebælt et kommende brudepar, der gerne må lide lidt af højdeskræk, men som alligevel går og drømmer om at blive viet øverst oppe på Den Gamle Lillebæltsbro. Sidste år var der to par – det ene med højdeskræk – der i fuglehøjde blev ægtepar. Går du med samme tanker, så klik ind på Bridgewalking Lillebælts hjemmeside: www.bridgewalking.dk og lad dig yderligere inspirere.