Bridgewalking chef fylder rundt Lone Skjoldaa, der er chef for Bridgewalking Lillebælt, blev 50 år, søndag den 13. maj. Lone tiltrådte som chef for Bridgewalking Lillebælt 1. oktober 2016. Ved ansættelsen blev der bl.a. sagt, at Lone ’vendte hjem’. Ordene faldt, fordi Lone i sin tid var involveret i udarbejdelsen af business casen for Bridgewalking Lillebælt, og tilrettelagde, i organisationens spæde vorden, attraktionens marketingplan.

Lone har markeret sig som en vellidt, dygtig og dynamisk chef med et naturligt fokus på både medarbejdere, gæster og udviklingen af Bridgewalking Lillebælt. Således har attraktionen løbende formået at øge antallet af gæster, der kvitterer med fine anmeldelser. Ligeledes har Bridgewalking Lillebælt modtaget flere priser for at være en nytænkende turistattraktion. Inden jobbet hos Bridgewalking Lillebælt var Lone ansat i Destination Lillebælt, som er et turismesamarbejde mellem Middelfart, Fredericia og Kolding kommuner.

Tidligere har Lone været direktør for STV Commercial, arbejdet som citychef i Odense og som transportkoordinator i Nordjyllands Trafikselskab. Lone har derudover erhvervserfaring fra reklamebranchen, ligesom hun i flere år var studievært på TV2’s Vejrudsigt fra Sprogø.

Middelfart og Fredericia har sammen etableret Bridgewalking Lillebælt og driver attraktionen i fællesskab. www.bridgewalking.dk