Urbania Beach Bar gør klar til at åbne på den anden side af Coronaen, men snart er der dømt gourmetkaffe, lækker is og snacks fra byens nye strandbar på Østerstrand. Dertil kommer et væld af aktiviter på den levende strand.

Vi er ikke på de caribiske øer, men et ældre ægtepar drikker caribisk rom for at varme sig på Østerstrand. Skodderne er lukket til på den kommende Urbania Beach Bar, men via bagdøren når vi frem til Brian Løkkegaard, der vil fortælle os om den kommende strandbar i hjertet af Fredericia.

“Alle kan glæde sig til Østerstrand, den gode kaffe, den gode is, de læskende drikke, den lille snack og alt det der skal være i en strandbar. Det er havet og meget andet,” siger Brian Løkkegaard og uddyber:

“Vi vil gerne lave Østerstrand til et aktivitetssted, hvor der er aktiviteter hver dag sommeren igennem. Vi står for nogle af dem, og så har vi nogle samarbejdspartnere, der hjælper til.”

Hvordan er det for dig at åbne en strandbar?

“Det er en gammel drøm. Personligt har jeg set de gamle film fra firserne, hvor man ender ud på en ø i Hawaii-stil, men selvfølgelig er det en drøm. Men jeg er nok mere realistisk end da jeg var 15-16 år. Der er et stort potentiale hernede. Det kan blive et sjovt og attraktivt sted at mødes og få sin kaffe,” siger Brian Løkkegaard og slutter:

Sune fra Get Outdoor holder møde med Urbania Beach Bars Brian Løkkegaard og Kim Salling. Get Outdoor er blandt de samarbejdspartnere, der byder ind med fede aktiviteter på vandet.

“Stranden kører derudover sit eget liv. Er der solskin, kommer folk til stranden og bruger den. Vores koncept er strand – det er bambus og det er alt fra beachvolley, vandpjaskeri og boards på vandet. Det er liv. Det er noget for alle aldre. Der er både plads til festen, men også petanque. Vi har de sociale begivenheder på tværs af alle lag. Vi har eksempelvis “Social grill”, hvor man kan medbringe sit eget mad og grille det på den grill, vi tænder op i. Vi glæder os til at komme i gang.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer