Til dagligt er Brian Løkkegaard leder af Urbania Street Food i Fredericia, men for femte år i træk er han af finde som barformand på pladsen til Rock Under Broen.

Vi går en tur bag den store plads til Rock Under Broen. Her finder vi fredericianske Brian Løkkegaard, der er i fuld gang med at koordinere de mange barer og sørge for at der hele tiden er fyldt op.

“Jeg er barformand for alle barerne ude på pladsen, EventC har hele VIP-området, men så er jeg formand for resten. Vi har omkring 500 frivillige i gang på pladsen i dag, så vi er i fuld gang”, fortæller Brian Løkkegaard, der også har en fortid som bestyrer på både One og Zwei Grosse Bier Bar, så det er ikke nyt for ham at holde styr på barerne når der er travlt.

Travlt forventer Brian også at de får her til Rock Under Broen, men da vi spørger hvor meget øl de forventer at lange over disken er der ikke et klart bud.

“Jeg ved sgu ikke hvor meget øl der kommer til at gå, men der er tradition for at gæsterne herovre er tørstige, så der kommer formentlig til at gå en del. Det er super fedt at være herovre, for folk de besøger bare lige fra de kommer til de går hjem, så vi har nok at se til”, siger Brian Løkkegaard.

Der er flere nye ting på programmet i år, som blandt andet en række Street Food boder, men også i barerne hos Brian er det nye tiltag med til Rock Under Broen.

“Der er altid det der løber hurtigt i baren, shots og øl, men i år har vi også forsøgt os med flere nye ting. En af de ting jeg er meget spændt på er de drinks vi har med, jeg tror det kommer til at gå rigtig godt”, lyder det fra Løkkegaard og fortsætter:

“Men det er meget generelt at de her til Rock Under Broen er gode til at prøve nyt. Vi har eksempelvis haft et tyrolertelt med, men det er sløjfet til fordel for mere plads, til gengæld er der udvidet lidt i skoven. Så jeg er positiv, der bliver hele tiden forbedret, så det er kun godt”.

Telefonen bliver ved med at ringe, så vi siger tak til den travle barformand og fortsætter ind på pladsen igen.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?