FHK’s mest scorende spiller lavede fire mål mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, og det kendetegnede holdets præstation.

http://adp-as.dk

FHK vandt med 31-23 mod Lemvig-Thyborøn, og det betød, at holdet vandt deres tredje kamp i træk.

»Det er dejligt. Jeg synes, at vi i en længere periode har spillet godt og trænet godt. Alle mand leverer, det er også kendetegnede for vores spil. Vi spiller bedre og bedre,« sagde Jesper Houmark efter opgøret.

Hvad er det, der er forskellen på jer og Lemvig i dag?

»Det at vi stod godt i forsvaret i første halvleg, og de havde 13 afslutninger indenfor rammen og vi lavede 16 mål. Det betød, at vi havde nogle nemme mål, og kampen næsten allerede var lukket ved halvleg,« forklarede Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Normalt vis har man et par spillere, der skiller sig ud målmæssigt. Det havde FHK ikke mod Lemvig-Thyborøn, hvor holdet til gengæld havde fem spillere, som lavede fire mål.

»Det siger, at vi har et bredt hold, som vi udnyttede og det var rigtig godt,« sagde Houmark, der til gengæld var overrasket over at få meldingen over, ta holdet med sejren er på en delt ottendeplads:

»Det vidste jeg ikke vi gjorde. Det lyder rigtig dejligt, og den vil vi gerne holde fast i med præstationer som den her. Nu kommer vi til alt møde dygtige hold i de næste stykke og vi skal se om vi ikke kan tage selvtillid med der og overraske,« sagde Jesper Houmark.

Næste gang FHK løber på banen er på tirsdag, hvor Bjerringbro-Silkeborg er modstanderen på udebane.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer