Branden på Nymarksvej i Fredericia tirsdag aften var formentlig påsat, men det skal fastlægges af brandundersøgelser, som Sydøstjyllands Politi afventer.

Tirsdag klokken 18:54 opstod der en brand, som fik en del udrykningskøretøjer til Nymarksvej, hvor der blev sat flere afspærringer op. Det skyldes, at der var en kraftig lugt af røg.

En del mennesker så til, mens TrekantBrands mandskab fik styr på røgudviklingen, der skyldes en nedbrændt scooter i bygningen, der er den tidligere Brugsen på Nymarksvej.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard oplyser at politiet forsøger at efterforsker sig frem til, hvordan scooteren blev brændt af.

– Grundet tidspunktet kan nogen have set noget i det tidsrum, hvor det er sket. Vi afventer brandundersøgelse, der skal bevise, at branden er påsat, siger Ellesgaard.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.