Søndag var der opstået en brand på Holmbjerggårdsvej, og den skal nu undersøges nærmere.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, fortalte at politiet observerede mange mennesker i nattelivet, og det kastede lidt sager af sig.

– Men det er ikke voldsomme hændelser. Hvis vi husker tilbage på inden corona, så er det normalt. Det overordnede billede er, at folk har taget godt imod genåbningen , og det er dejligt at se, siger Finn Ellesgaard.

Søndag klokken 03:27 opstod der brand i forsamlingshuset på Holmbjerggårdsvej. Brandårsagen undersøges nærmere i løbet af mandag, oplyser politiet.

Søndag klokken 03:27 opstod der en brand på Holmbjerggårdsvej i Erritsø, og den skal undersøges nærmere.

– Der skal foretages en brandundersøgelse, og derfor er der sat linjestrimler op, siger Finn Ellesgaard.

I Oldenborggade har der været indbrud, oplyser Finn Ellesgaard.

– I Oldenborggade har der været indbrud i en restauration mellem lørdag klokken 23:30 og søndag klokken 01:00, og i den forbindelse er der stjålet et mindre kontantbeløb, siger han.

Der har også været indbrud i et kælderrum i Prinsessegade under en forretning.

– Det er sket lørdag klokken 05:24, hvor man er kommet ind ad en ulåst dør og har stjålet pantemballage, siger Ellesgaard.

Den sidste episode, som Finn Ellesgaard, fremhævede var en sag, hvor en 17-årig mand fra Fredericia blev standset i en personbil mandag klokken 00:30.

– Vi standsede ham, fordi han kørte imod færdselsretningen. Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og heller ikke havde førerret, siger Finn Ellesgaard.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.