Klokken 7.15 blev TrekantBrand kaldt til brand på Vejle Landevej. De arbejder pt. på stedet, hvor et rækkehus er i brand.

Fra stedet fortæller vores journalist, at der er kraftig røgudvikling og det lugter meget grimt. Branden er sket i et rækkehus på Vejle Landevej, men der er ikke tale om et normalt rækkehus, da det er en ejendom, hvor et bordel har haft til huse. Det indikeres blandt andet med et “åbent”-skilt.

Huset er overtændt, men branden er dog aftagende fortæller politiet.

TrekantBrand finder motorsav frem for at kunne slukke det sidste. Der er to politibiler, en brandbil med lift, indsatsleder, ambulance og to almindelige brandbiler på stedet.

Opdateret klokken 09:39: Noget af tagpappet er skåret af, og der er minimal røgudvikling på stedet. Indsatsleder Ulrik Strehle oplyser til Fredericia AVISEN, at brandårsagen er ukendt og at der skal foretages tekniske undersøgelser på stedet før det kan klarlægges. Politiet på stedet fortæller, at de vil spærre området omkring hele ejendommen, da der kan være brugbare spor at gå efter på især bagsiden af ejendommen.

Se her flere billeder fra branden:


Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer