Hyggeligt opdækket bord i butikken BOTEX. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN besøger BOTEX butikken, med de lækre dyner og puder, hvor vi kommer i snak med Christina Olesen og Tina Andreasen om hvordan julesalget er gået i år.

Det dårlige vejr har lagt sig over Fredericia, og regnen er stoppet. Fredericia AVISEN vælger og tage et smut forbi butikken BOTEX. Vi bevæger os ned mod Danmarksgade, og går ind i butikken BOTEX, hvor jeg bliver mødt af to meget imødekommende og søde butiksmedarbejdere.

Butikken som har ligget på Danmarksgade i godt over 40 år, men med ny ejer så er det 2 år i den nuværende form, fortæller Christina Olesen og Tina Andreasen.

Julesalget

Idet vi står og snakker kommer der kunder ind i butikken, Tina Andreasen spørger ind til om de har brug for hjælp, og jeg fortsætter snakken med Christina Olesen.

Vi kommer ind på hvordan julesalget har været for butikken BOTEX, her fortæller Christina Olesen:

”Det har været godt, man kan mærke at nethandlen har overtaget meget. Men selvfølgelig har vi haft vores faste kunder, det er altid dejligt når de kommer ind i butikken, de vil hellere støtte lokalt op end nettet”, fortæller Christina Olesen.

I mellemtiden kommer Tina Andreasen og fortæller at salget er gået godt og at de har fået solgt en del af deres lækre dyner og puder.

Dyne og puderne i butikken BOTEX. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Men ikke kun vores dyner og puder var populært. Men vores sengetøj og håndklæder har også været meget populært. Især vores sengetøj med de lækre forskellige farver”, fortæller Tina Andreasen. 

Christina tilføjer: ” Det er generelt alt, men mest er sengetøj og håndklæder som har været populært, men kunderne som kom ind for at købe det er børn, skulle man ikke tro, men det var mest børn som var inde for at købe gave til deres forældre. Hvis de kom ind for at købe til deres fædre, så gik de efter sengetøjet, hovedpuderne eller vores morgenkåber som vi har til mændene. Men mænd kan også godt bruge ting herfra” griner Christina.

Morgenkåber til mænd. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

Efter snakken med Christina kommer der flere kunder ind i butikken, og snakken efter sengetøjet køber kunderne det sengetøj som vi havde snakket om.

Sengetøj. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

I mellemtiden tager jeg muligheden for at kigge lidt rundt i butikken, og jeg kan mærke at denne butik er noget for mig. Alle de lækre ting, og stemningen i butikken er hyggelig.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce