Hendes Majestæt Dronning Margrethe fylder i dag 80 år. Det er Danmarks øverste leder, regent gennem årtier der nu runder endnu en milepæl. Det er samtidig en regent der har besøgt Fredericia mange gange i løbet af årene. En af dem der har taget imod hende de seneste år er Borgmester Jacob Bjerregaard, der her sender en lykønskning til Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

I oktober så det således ud i Fredericia:

“Jeg har efterhånden nået at møde Hendes Majestæt Dronningen mange gange faktisk. Jeg vil sige, at Kongehuset generelt er glade for Fredericia. Det er hvert år at en eller flere repræsentanter er forbi. Men Hendes Majestæt er rigtig flink til at kigge forbi”, indleder Bjerregaard, inden han fortsætter:

“Alene sidste år var Hendes Majestæt både da regimentet fik ny fane og da Michaeliskirken havde jubilæum. Året før har der været en række lejligheder, hjemmeværnsparade og flere andre. Så er vi er taknemmelige for, at Hendes Majestæt og resten af Kongehuset har Fredericia så højt på deres liste når der skal planlægges besøg. Det er vi meget taknemmelige for”.

“Hun er en majestæt. Hun er dannet, vidende, et menneske med overskud. Så har hun en solid viden om Fredericia. Det betyder, at snakken går rigtig fint, for Fredericias historie er ret unik og kongelig. Det var jo Frederik d. III der grundlagde Fredericia med ambitionen om at gøre byen til hovedstad. På den måde er Fredericia en enormt spændende by i kongelige sammenhænge”, lyder det fra Borgmesteren.

“Så vil jeg også sige, at selvom Hans Kongelig Højhed Pris Henrik ikke længere lever, desværre, så synes jeg at det er på sin plads at sende ham en tanke idag. Prinsgemalen var meget god til at komme til Fredericia. Han havde et helt særligt bånd til byen og historien”, fortsætter han.

Vil du sende en hilsen til Hendes Majestæt?

“Hjerteligt tillykke med den runde dag. På hele Fredericias vegne skal der lyde et stort tillykke. Vi er meget glade og taknemmelige for den tætte relation der er mellem vores dejlige kommune og Kongehuset med Hendes Majestæt i spidsen”, siger Borgmester, Jacob Bjerregaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer