Fredericia Kommune med Byrådet i spidsen er klar til at lave en skærpende indsats med tryghedsskabende initiativer. Det sker i kølvandet på skuddrabet i Korskærparken.

En 24-årig mand er blevet skuddræbt i Korskærparken, og i den forbindelse har Fredericia AVISEN talt med Borgmester Jacob Bjerregaard.

“Vi er berørte over situationen. Det er klart, at tankerne går til de efterladte. Vi ved meget lidt på nuværende tidspunkt. Jeg har talt med politiet, der arbejder på højtryk. Jeg har fuld tillid til deres arbejde”, siger Bjerregaard og kommer ind på politiske tiltag, der kan være med til at forebygge:

“Vi har fra kommunen signaleret, at vi er meget klar med tryghedsskabende initativer for alle borgerne i området der er blevet berørt. En tryghedsskabende indsats er vigtig på nuværende tidspunkt”, fortæller Borgmesteren og slutter:

“Vi skal ikke konkludere noget endnu. Vi har modtaget en melding, som vi er berørte og rystede over, men før vi ved mere skal vi passe på med at drage konklusioner. Vi lader politiet gøre deres arbejde, og så hjælper vi dem alt hvad vi kan.”

Læs her seneste nyt i sagen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer