Borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd Jensen, ser frem mod et år fyldt med en række udviklingsprojekter, en tid hvor Coronaen forhåbentlig slipper sit tag og et år hvor Middelfarts udvikling indenfor erhverv, bosætning og klima skal fortsætte.

I et tilbageblik på 2020 og et blik ud i den nære fremtid sætter Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen, ord på situationen i Middelfart. Det er en god situation kommunen står i, der er gang i boligsalgene – og i opførslen af nye byggegrunde. Der bliver flere middelfartere hvert år, en udvikling som glæder borgmesteren.

I samtalen runder Lundsfryd alt fra opførslen af de nye byggegrunde, det store fokus på at trække virksomheder til kommunen – men i samme ombæring også et fokus på at sikre kvalificeret arbejdskraft til de virksomheder der kommer til byen.

Det er et arbejde der har været i gang længe og et arbejde der hænger tæt sammen med Middelfart Kommunes helt store fokus på klima og bæredygtig omstilling. Det handler for Johannes Lundsfryd om at vise vejen. Selvom Middelfart alene ikke er en stor spiller på verdensplan, så viser de vejen og går forrest.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer