Da Thomas Banke satte sig i borgmesterstolen på Fredericia Rådhus blev det begyndelsen på en nådesløs karrieremæssig og menneskelig deroute. I Borgmester på stoffer fortæller han sin historie, og han skåner på in­gen måde sig selv. Det er en bog om en ufattelig menneskelig nedtur, men også en bog om at rejse sig igen.

Stor var jublen hos partiet Venstre, da vidunderdrengen og tidligere landsformand i VU Thomas Banke blot 28 år gammel blev den første borgerlige borgmester i Fredericia siden 1918.
Men hurtigt gik det skævt. Historier i pressen om misbrug af kommunens MasterCard til private formål var det mindste. Langt værre var det massive narkotikamisbrug, som Banke bevægede sig ud i. Mens han stod i spidsen for en af landets største kommuner, var han misbruger og tog al den medicin, han kunne komme i nærheden af.

Bogen er Thomas Bankes personlige historie fortalt til journalisten og forfatteren Henrik Qvortrup. Historien om hvordan Banke endte som misbruger i jakkesæt på evig jagt efter medicin bliver i Borgmester på stoffer fortalt hudløst ærligt, og en misbrugers sind bliver blotlagt. I bogen følger vi Thomas Banke fra første dag som borgmester, gennem misbruget og ud på den anden side, hvor han er i dag.

Borgmester på stoffer – mine fire år i narkohelvede udkommer 5/5 2017 på People’sPress. Pris: 249,95 kr.