Det er sikkert og trygt at købe sine julegaver hos de lokale butikker. Det er budskabet fra borgmester Johannes Lundsfryd Jensen til Middelfart Kommunes borgere.

I fredags blev Middelfart Kommune sammen med 30 andre kommuner pålagt yderligere restriktioner for at dæmme op for corona-smitten. Men byens butikker er ikke påvirket af restriktionerne og holder fortsat åbent. Samtidig har Brobygning Middelfart, Middelfart Handel og Middelfart Kommune gjort en række tiltag for at sikre en forsvarlig og tryg julehandel.

Gågaden i Middelfart er blevet opdelt i to retninger, så de handlende lettere kan holde afstand, og der er sat skilte op, som minder om at passe på hinanden mens der handles julegaver. Og netop julehandlen er vigtig for, at byens forretninger kan klare sig gennem Corona-krisen. Derfor opfordrer borgmester Johannes Lundsfryd Jensen til, at man handler lokalt:

De lokale butikker har skabt en sikker ramme for julehandlen i Middelfart, og derfor kan man trygt bevæge sig ned i byen og handle. Ved at støtte de lokale forretninger, er man med til at holde liv i byen og sikre et bredt udbud af forretninger, siger borgmesteren og tilføjer:

Vi opfordrer til, at man handler lokalt, men handler alene. På den måde slipper man for at køre til store forretninger eller centre i nabokommunerne – og ved at handle alene holder vi smittespredningen i Middelfart nede. Ønsker man at handle online, så er der et stærkt lokalt alternativ i form af shopmiddelfart.dk, hvor kan finde julegaver for enhver smag.

Shopmiddelfart.dk er udviklet af lokale handlende i ramme af Brobygning Middelfart, og gør det muligt at handle online hos en række lokale forretninger.

Handler man i de fysiske butikker, er det fortsat vigtigt at holde afstand, anvende mundbind og anvende håndsprit.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer