Eksborgmester Jacob Bjerregaard var bekendt med, at der var interesse for grunden på Argentinervej. Det viser en aktindsigt, som AVISEN er i besiddelse af. Samtidig viser et mødenotat, at daværende salgschef ikke er enig i dele af et notat i bilagene.

To telefonnotater og et mødenotat viser, at Jacob Bjerregaard var bekendt med, der var flere interesserede i den omtalte grund. Dog afviser daværende salgschef i Fredericia Kommune, Jens Ole Andersen, flere dele af notaterne fremgår det.

“Jens Ole oplyste at Borgmesteren og han havde mødtes ved byggemodningen og Borgmesteren havde givet Jens Ole besked på at Lotte vil have grunden så han skulle bare få det til at ske. Jeg spurgte om Borgmesteren vidste at der var andre der også kiggede på grunden, og det bekræftede Jens Ole at Borgmesteren vidste,” står der blandt andet i et notat, som er lavet af René Olesen, der er chef for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune.

Fra et notat dateret til d. 16. december 2020 fremgår det, at Jens Ole Andersen ønskede ført til referat, at der var flere interesserede i udstykningen, og at der d. 15. marts 2016 ikke forelå købstilbud på Argentinervej 42, men de øvrige oplysninger i føromtalte notat fra René Olesen kan Jens Ole Andersen ikke bekræfte.

Mandag aften blev Byrådet orienteret om den igangværende advokatundersøgelse af Horten, der nu skal udvide undersøgelsen til at omfatte interviews med vidner.

Se her bilagene, der afslører Jacob Bjerregaard var informeret om interesse for grunden på Argentinervej 42:

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

John Skov
John Skov
15:49 - 12. januar 2021 15:49

Nu kommer skeletterne så småt ud af skabet!!
Bliver interessant at se hvad det ender med, også i forhold til de øvrige i byrådet!!

Karen Møberg
Karen Møberg
16:28 - 12. januar 2021 16:28

Det bliver uden tvivl ikke den eneste skellet, som vælter ud, for den afgående Borgmester har vist sig fra en side, der i den grad har været diktatorisk og behæftet med usandheder.

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
16:49 - 12. januar 2021 16:49

Hvad så med den “nye” borgmester? Er han også blevet plettet af: ADP, teater og grundkøb m.m.m.?

Karen Møberg
Karen Møberg
19:59 - 12. januar 2021 19:59

Det vil tiden nok vise.