Her til aften meddelte borgmester Jacob Bjerregaard at han træder tilbage.

»Jeg har fået et godt tilbud som jeg har sagt ja til af flere årsager. Bæredygtighed og grøn omstilling har fyldt mere og mere i de sidste år. Den mulighed for at arbejde fuld tid med det emne vil jeg gerne gribe, og timing er den rigtige. Jeg har lavet 7 brede forlig i Fredericia Kommune og viu har netop vedtaget et 4 årigt budget. Det har været vigtigt i mine overvejelser at efterlade Fredericia i god stand. Jeg drøftede muligheden med min hustru Lotte tidligere, men det var vigtig for mig at vi først fik løst de udfordringer, der var. Herunder MesseC og Fredericia Teater«, udtaler Bjerregaard til AVISEN.

»Vi skulle have nogle af de store ting på plads. Timingen er god nu i forhold til at give en ny borgmester muligheden for at komme til rette. Den mulighed for han eller hun nu. Jeg er enorm stolt over den by jeg efterlader. Vi har en stærk økonomi, vi er kommet godt igennem coronaen, det har været hårdt, men vi har gjort det godt. Vi har sikret meget med den grønne omstilling i byen. Vi har bygget mere på vores velfærdssamfund. Vi har i dag en rigtig stærk offentlig sektor i Fredericia og meget er flyttet i den rigtige retning«.

»Min signatur har været det brede samarbejde og jeg vil gerne sige tak til alle byrødder, der har været med til at sikre det samarbejde. Jeg håber at man vil være med til at sikre det fremadrettet. Kursen med denne stabilitet har været med til at sikre byen«.

Følg
Notikation om
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
J J Pedersen
J J Pedersen
1 måned siden

Det kan kun gå for langsomt!

ynal kurt madsen
ynal kurt madsen
1 måned siden

øv vi har best som dig go borgmester vi er kedaf ven els heller lykkedin fremtid

KIM ARTHUR NIELSEN
KIM ARTHUR NIELSEN
1 måned siden

Hvordan er problemerne med Fredericia Teater blevet løst? Der er stadigvæk mange spørgsmål, der ikke er blevet besvaret og der er netop opstået flere spørgsmål. Gitte Lillund Bech er Director og Partner i Advice A/S, som byrådet valgte ikke ikke at gøre ansvarlig for konkursen fordi det ville være svært. Så hvorfor vil formanden for det konkursramte teater ansætte en borgmester, som ikke stillede hende til ansvar? Det lyder for let.

John Lund
John Lund
1 måned siden

Hvor meget fik familien for at holde mund om Jeppe Kofoeds “voldtægt” af datteren og har din afgang noget at gøre med en kommende voldtægtssag mod Jeppe Kofoed eller skal du bare udbrede pampervældet i Danmark. Mette F gav Danfoss 67 mill. kr. for at tage Martin Rossen, hvad kostede du?

Larsen
Larsen
1 måned siden

Ja da nu har han jo brugt penge nok

Karen Møberg
Karen Møberg
1 måned siden

Politikerne er altid klar til at finde en direktørstilling, når de forlader et fallitbo. Mon ikke Mette Frederiksen har hjulpet ham til den stilling, hun har jo været hans læremester.

Steen Astor Hedemand
Steen Astor Hedemand
1 måned siden

Han forlader den synkende skude, stakkels efterfølger og borgere, der skal leve med hans ødselhed igennem 7 år.