Middelfarts Kommunes krisestab blev indkaldt kl.7.00. Middelfart Rådhus er lukket er resten af dagen, og der er oprettet en evakueringszone, samt evakueringscenter.

Borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd Jensen bekræfter, at der er sket en alvorlig hændelse på Middelfart Rådhus tidligt i morges. 

Middelfart borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

– Jeg kan bekræfte, at der er sket en alvorlig hændelse på Middelfart Rådhus i morges. Det er politiet, der håndterer den konkrete situation omkring rådhuset nu, og det er også dem, der udtaler sig i forhold til den aktuelle situation, siger Johannes Lundsfryd Jensen.

Samlede krisestaben – rådhuset er lukket resten af dagen

Krisestaben i Middelfart Kommune blev samlet allerede klokken 7.00, så man kan kunne håndtere den aktuelle situation på rådhuset.

– Vi valgte at samle krisestaben kl.7.00 i morges, og de har håndteret den del, der har med kommunens drift at gøre. Eksempelvis sendte vi besked til medarbejderne om, at rådhuset er lukket resten af dagen, ligesom der er forsøgt kontakt til alle dem, der havde aftaler på rådhuset, fortæller borgmesteren.

Større evakueringszone

Der er ankommet bomberydder til området, og Fyns Politi har meldt, at man afventer sprængstofhunde også. Det betyder samtidig, at en større zone er evakueret. 

– Politiet har evakueret borgere i en 100 meter zone omkring Rådhuset, og for de beboere er der etableret et evakueringscenter på Kulturøen, fortæller Johannes Lundsfryd Jensen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer