Som øverste chef for den kommunale administration på rådhuset kan Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard (A) glæde sig over, at det går godt med køb og salg af kommunes ejendomme samt jordsalg. Men mundvigen peger helt sikkert nedad på den fredericianske borgmester, når han ser på sin egen succes som ejendomsspekulant.

Jacob Bjerregaard har nemlig de sidste otte år forsøgt sig som ejendomsspekulant i Slovenien, hvor han sammen med fire andre ejer selskabet Slovakia Real Estates Holding A/S, der investerer i og udvikler projekter indenfor fast ejendom.

En investering, der helt sikkert ikke har givet det forventede afkast til Jacob Bjerregaard og de andre aktionærer, da regnskabet for 2015 igen forventes at lande på et rundt nul.

Derfor har selskabets ledelse også besluttet, at grundene i det slovakiske selskab sættes til salg i 2015 og selskabet forventes afsluttes efter salg af grundene. Det står i selskabets årsregnskab for 2015.

Om Jacob Bjerregaard (A) fortsætter i samme branche, vides ikke, da det ikke har været muligt for Fredericia Avisen at få en kommentar fra den fredericianske borgmester.