På Forsythiavej har flere borgere undret sig over, hvorfor fortovet på den ene side af vejen er blevet fornyet, når modsatte side, der også er i dårlig stand kun har fået en makeover.

Vi har været ude på Forsythiavej med flere borgere, der undrede sig over, at den ene side af fortovet har fået nye fliser, når den anden side ikke har. Borgerne mener, at fliserne, der ikke er blevet udskiftet, også trænger til en tur og man argumenterer derfor for, at det hele skulle have haft en tur nu.

Det har vi forholdt for konstitueret leder i Vej & Park, Morten Kurtzmann Svanborg, som ved selvsyn også har været ude at besigtige forholdene omkring Egeskov Bygade, Berberisvej og Forsythiavej.

“Der jeg kan se er, at vi har lavet ca. 75 meter nyt fortov på Berberisvej i den nordlige side mellem Egeskov Bygade og Forsythiavej og tilsvarende ca. 75 meter nyt fortov i den østlige side af Forsythiasvej fra Berberisvej og frem til det første vænge mod syd. På den øvrige del af Forsythiavej har vi udskiftet flere revnede og frostsprængte fliser, og jeg kunne ikke umiddelbart se store opspring eller fliser i rigtig dårlig stand, som trænger til at blive skiftet, men vi kan da godt have overset en enkelt eller to. Hvis det er tilfældet hører vi selvfølgelig meget gerne om det, og borgerne må meget gerne bruge vores ”Giv et praj” hvor det er muligt via GPS at placeres en prik helt nøjagtigt på kortet, der hvor problemet er,” siger Morten Kurtzmann Svanborg og fortsætter:

“Generelt er det sådan med vores udskiftning af fortove, at der ikke er mulighed for at udføre totalrenoveringer af hele områder, dette vil dog typisk heller ikke give mening, da vores fortove mange steder ikke er anlagt samtidigt eller ikke er renoveret på samme tid sidste gang. Tilstanden kan også variere meget, selv indenfor det samme boligområde.”

“Vi forsøger at nå længst muligt rundt for det årlige fortovsbudget, og vi forsøger at prioritere de dårligste strækninger først. Med rigtig mange kilometer fortove, betyder det også at det ikke er muligt at lave alle fortove på en gang. På samme måde vil man derfor som borger også kunne opleve, at vi i nogle områder udskifter mindre strækninger, nøjes med at reparere de ”værste” sætninger eller udskifter enkeltfliser, præcis som det er tilfældet på Berberisvej og Forsythiavej,” slutter Morten Kurtzmann Svanborg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer