Kun halvdelen af de børn, der rækker ud efter hjælp på BørneTelefonen, oplever, at deres henvendelse bliver besvaret. Derfor holder Børns Vilkår landsindsamling søndag den 22. marts. Fredericia er et af de steder, hvor der fortsat er ledige ruter.

»Kære børne telefon jeg er en pige på 11år. Mit problem er at min mor har misbrug af alkohol. Jeg elsker henne men hun har så mange problemer og er altid sur og græder.

«Hver eneste dag er der børn som denne 11-årige pige, der kontakter BørneTelefonen, fordi de ikke har andre steder at gå hen.

Det er børn, der vokser op med misbrug, vold, overgreb og krænkelser. Børn der føler sig forkerte, usikre, bange og alene. Bliver mobbet i skolen og ikke føler sig gode nok. Børn der i nogle tilfælde tænker, at det overhovedet ikke er værd at være til.

På BørneTelefonen mødes de af en frivillig rådgiver, der lytter til dem og hjælper dem til at finde viljestyrken og redskaberne til at ændre på det, der gør ondt eller giver dem perspektiv og gode råd til at håndtere det, der fylder i deres liv.

»Det kræver utroligt meget mod for børn at række ud efter hjælp. Derfor er det så vigtigt, at der sidder nogle klar til at besvare deres henvendelse. Som indsamler er man med til at sikre, at ingen børn står alene med deres problemer. Derfor håber vi, at så mange som muligt vil gå på gaden sammen med os søndag den 22. marts,« siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

Landsindsamlingens overskud går til, at endnu flere børn kan få hjælp på BørneTelefonen.

Du kan melde dig som indsamler og vælge en rute på stopsvigt.dk.

Tilmelding skal ske inden den 15. marts.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer