Tidligere på ugen blev personalet på Øster Elkjær Plejecenter overrasket af to borgere, der ikke har noget tilhørsforhold til plejecentret.

De er nogle af hverdagens helte, især i denne tid, hvor Covid-19 fylder meget og de ældre er særligt udsatte. Tidligere på ugen fik personalet på Øster Elkjær en overraskelse, da der kom lidt godt til ganen fra to glade givere.

Det er noget som personalet sætter pris på, særligt i en tid som vi er i nu.

“Det er helt fantastisk nogle værdsætter arbejdet, og vi har de ældre svage her på Øster Elkjær og andre steder her i byen. Noget af personalet er bange for at blive smittet, da vi har at gøre med ældre,” siger Ea Seeger Hanmann, der er Centerleder og leder for Demenskonsulenterne, til Fredericia AVISEN.

Noget af det godter, som personalet på Øster Elkjær fik.

Foruden Øster Elkjær er Ea centerleder på Demensplejecenter Madsbyhus og Demensplejecenter Rosenlunden. Hun har derfor et godt indblik i hvordan hverdagen er for tiden på de forskellige plejecentre.

“Der er stille og roligt alle steder. Alle er sunde og raske, og har det godt. Vi passer meget på med hvem vi lukker ind, og der er forbud mod at pårørende kommer på besøg, og der kommer heller ikke foddamer og frisører,” fortæller Ea Seeger Hanmann og kommer ind på, hvad man ellers har af tiltag på plejecentrene for tiden:

“Vi følger generelt Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vi holder ikke møder med mere end man må, vi vasker vores hænder så tit som muligt og tager alle de forholdsregler vi kan.”

Hvordan tager beboerne situationen?

“De tager det rigtig flot. I stedet for at få besøg, så bliver der nu sendt billeder på mail til pårørende, Facetimet og der bliver ringet. På den måde har beboerne stadig kontakt til deres pårørende,” slutter Ea.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer