Superligaen er allerede sparket godt i gang, og sidste sæsons mestre Brøndby IF har fået en særdeles skuffende sæsonstart. Her kan du se en gennemgang af favoritterne til at vinde guldet, når vi ser nærmere på Superliga odds på bejlere til guldet.

Superliga-sæsonen er seks spillerunder gammel, og det står således klart, at sidste sæsons mestre, Brøndby IF, har fået en mareridtsstart på sæsonen. Således har klubben endnu ikke hentet én eneste sejr.

I stedet har Brøndby spillet fire kampe uafgjort og tabt to. Det placerer dem på en niendeplads med hele elleve point op til førerholdet FC Midtjylland. FC København følger lige efter med et point mindre.

Hvis man ser nærmere på, hvem bookmakerne forventer, der tager Superliga-guldet, så er top-2 ikke overraskende, men det er tredjepladsen til gengæld.

Bookmakernes favoritter til Superliga-guldet

5. Brøndby IF

På trods af den frygtelige sæsonstart, så ligger Brøndby stadig i top-5, når det gælder kandidater til at snuppe guldet. Hvis man spiller på dem som DM-vinder, så får man dog lige nu hele odds 60 hos de fleste bookmakere. Hvis de ender i top-3, så får man odds 5.50.

4. FC Nordsjælland

Som kandidat nummer fire til at snuppe guldet, finder man FC Nordsjælland. Det harmonerer også godt med at de pt. indtager fjerdepladsen i tabellen med 13 point efter seks spillerunder. Hvis du vælger at spille på FCN som Superliga-vinder lige nu, så får du odds 40. Ser du dem i top-3, så får du odds 4.75.

3. Randers FC

Randers har fået en blændende start på sæsonen, og de indtager således både tredjepladsen blandt bookmakernes kandidater til guldet samt tredjepladsen i tabellen med 14 point efter de første seks spillerunder. Du kan lige nu hente odds 22 på kronjyderne til at vinde guldet samt 1.80 til at ende i top-3.

2. FC Midtjylland

Superligaens førerhold har ikke fundet vej til nummer et på bookmakernes favoritliste til guldet, men det ligger meget tæt mellem nummer et og to. FCM har hentet fem sejre og blot et nederlag i de første seks spillerunder, hvilket bringer dem op på 15 point efter de første seks kampe. Hvis du lægger dine penge på at FCM får guld, så kan du hente odds 2.10. Hvis du ser dem i top-3 kan du hente odds 1.02.

1. FC København

Førstepladsen på listen blandt favoritterne bliver indtaget af FC København. De ligger godt nok kun på andenpladsen pt. i ligaen, men de har kun et point op til midtjyderne. FCK har endnu ikke tabt en Superliga-kamp i denne sæson, men har vundet fire kampe og spillet to uafgjort. Hvis du spiller på løverne, så får du odds 1.95 som vinder og odds 1.01 i top-3.