Boligforbedringer til gavn for fremtidens generationer

Vil du vide mere om mulighederne for at energirenovere din bolig? Om alternativer til dit gamle oliefyr? Og om hvordan du kan søge tilskud til arbejdet?

1

Fredericia Kommune arbejder med FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, som Fredericia har taget under kærlig behandling i byrådets strategi, Fredericia for Verdensmålene, fra december 2019. Det arbejde er mange ting, også at opfordre til klimarenoveringer af boliger og måske endda skrotningen af det gamle oliefyr. Lige efter påske åbner Bygningspuljen 2021, hvor boligejere kan søge om tilskud til boligforbedringer, der sparer energi.

Formand for Miljø- og Teknik, Christian Bro (A) opfordrer borgerne i Billund, Fredericia, Middelfart og Vejle til at melde sig til et webinar, der har fokus på boligforbedringer.

– Vi laver en stribe webinar, der fortæller folk om mulighederne for energirenoveringer af deres bolig. Der bliver også fortalt, hvor man kan søge tilskud til energiforbedringer, men også hvordan man kan spare noget CO2, siger Christian Bro. Se hele tv-indslaget her – og hør hvad det batter at man ændrer sin adfærd og hvor mange oliefyr, der er tilbage i Fredericia Kommune.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Allan Pertti Frandsen
Allan Pertti Frandsen
09:49 - 6. marts 2021 09:49

Et stærkt, grønt tiltag. Jeg har pillefyr, som jeg vil have udfaset. Derfor har jeg tilmeldt mig webinaret den 9. marts og glæder mig til at høre og tale med vores lokale klimaeksperter og SparEnergi.dk om, hvad jeg som borger i Fredericia Kommune kan gøre for vores fælles klimaindsats. Fredericia for verdensmålene!