I dag var der messe igen i Fredericia. Denne gang en populærmesse for dem, der vil inspireres, dem der vil smage eller dem der måske er nysgerrig på tidens trends. Jeg besøgte messen ca. 12.00 lørdag middag.

Der var allerede mange mennesker, da jeg ankom, og det viste sig hurtigt at være en populær messe. Specielt smagsprøver skabte køer i det ellers store messecenter. Her er noget for alle en mix af highend produkter til fødevarer.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Jeg mødte Tømrermester Peter Frandsen & søn på messen, de har specialiseret sig i vinduer, vel at mærke VELFAC et kendt kvalitetsprodukt. Det er faktisk femte gang, at de er repræsenteret på messen, firmaet er et familieforetagende, det er Bo Frandsen som er søn. Firmaet nyder godt at disse messer, “det skaber ikke et salg direkte i dag, men 50% af de kunder der vender tilbage bliver vores kunder” udtaler Bo. “Vi er specialister, fordi vi kun holder os till vinduerne, og for tre år siden var de bedstsælgende i Danmark” siger Bo.

“På messen møder vi folk i øjenhøjde, det kan jeg også anbefale andre firmaer”

Jeg møder ligeledes Fredericia Kommune som har en super flot stand med henblik på at fortælle gode historier fra Fredericia, med afsæt i bosættelse og turisme. Fredericia har oppet sig på mange fronter så nu er der noget at fortælle, blandt andet om vores rige kulturliv. Standen er frisk og de lokker med lækker rosévin og mandler.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Ligeledes vil de gerne udbrede kendskabet til siden detskerifredericia.dk, derfor har de en konkurrence på standen, der er meget populær. Det er anden gang, at de er repræsenteret på messen, og de siger at kendskabet til Fredericia vokser gang for gang.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Et af Fredericias varetegn er med med som en photoboth, jeg fanger konsulent Anja Schaumburg fra Fredericia Kommune som Landsoldat, de melder om en positiv og god messe.

Der er mennesker overalt, det er som om at smagsprøver er vigtigere end at se og høre om produkterne i dag, jeg ville være gået live på vores Facebook, men det var ikke ideelt, derfor får i her et arkiv.

Endnu en velbesøgt messe i Fredericia.