Forside Middelfart Bogsnak på bibliotekerne

Bogsnak på bibliotekerne

DEL
Foto: Middelfart Kommune

Der er som bekendt mange måder at være sammen på. Én af dem er ved at mødes med nogen, der har læst samme bog som én selv, og som har lyst til at snakke om den over en kop kaffe. Og det er ganske vist: At mødes for at tale om en fælles læseoplevelse er berigende i såvel åndelig som socialHvad skal vi læse, og hvornår skal vi mødes?

På Ejby Bibliotek er det Maria Guldager Rasmussen, der har udvalgt bøgerne til efterårets læsecaféer. Og i denne sæson skal deltagerne læse tre romaner. Den første roman er “Et helt liv” af Robert Seethaler. Så følger “Stoner” af John Williams og til slut rundes der af med romanen “Kør din plov over de dødes knogler” af Olga Tokarczuk.

På Ejby Bibliotek er der Åben Læsecafé tirsdag den 25. september, tirsdag den 30. oktober og tirsdag den 27. november. Alle dage kl. 11-12.

På Nørre Aaby Bibliotek tager Birgitte Juhl imod, når der i løbet af dette efterår skal læses tre gode romaner. Først er det “Et eventyr” af Jonas T. Bengtsson, der er på programmet. Herefter følger Katie Atkinsons roman “Om “Liv efter liv”, og til slut læses der “En halv gul sol” af Chimamanda Ngozi Adichie.

På Nørre Aaby Bibliotek er der Åben Læsecafé torsdag den 27. september, torsdag den 25. oktober og torsdag den 29. novmeber. Alle dage kl. 11-12

På Biblioteket på KulturØen lægger alle læsecaféer op til et af efterårets mange spændende arrangementer. I august lægger vi ud med at læse “Fisk har ingen fødder” af islandske Jón Kalman Stefánsson, da forfatteren senere på måneden kommer og fortæller om sit forfatterskab. Herefter følger endnu en islandsk roman “Svaner bliver ikke skilt” af Auður Ava Ólafsdóttir, som optakt til vores islandske oasecafé i september. I december er det Tænkepausen “Gaven” af Anders Klostergaard Petersen, der skal læses i læsecaféen, da han gæster en af KulturØens Oasecaféer for at fortælle om bogen.

På Biblioteket på KulturØen er der Åben Læsecafé onsdag den 15. august, onsdag den 5. september og onsdag den 5. december. Alle dage kl. 11-12

Sådan deltager du
Bibliotekerne skaffer de bøger, der skal læses, og den aktuelle bog kan afhentes og lånes på det pågældende bibliotek ca. en måned inden, den er på programmet i læsecaféen.

DEL