Fredericia Håndboldklub løber i aften på banen mod Århus Håndbold, og situationen er en helt anden, end da holdet mødte aarhusianerne for første gang i sæsonen.

I tabellen ligger FHK og Århus side om side. Begge hold har 12 point, men FHK har spillet en kamp færre pga. den udsatte kamp mod GOG. Århus tabte senest 25-26 til SønderjyskE, men i de foregående kampe havde de spillet stort og vundet sikkert mod Mors-Thy og Skanderborg.

»Det er et sjovt hold, som jeg har respekt for. De er lykkedes med deres stødende 6:0 forsvar hvor MP (Mads Peter Lønborg, red.) dækker backen og slår spillet i stykker, og så har de den tidligere Fredericia-dreng Peter Lund, der er deres “Go to guy” defensivt,« siger FHK-træner Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Den 8. september spillede Århus og FHK i Ceres Arena. Ved den lejlighed vandt Århus 32-25 efter, at FHK ellers ved pausen havde ført 11-15 og dermed tabte fredericianerne anden halvleg med elleve mål.

»Vi er et andet sted i dag, men vi har da kigget på kampen. Kampen vi havde mod BSH viser, at vi har flyttet os, da vi heller ikke kunne sammenligne vores første kamp i sæsonen med den vi spillede senest mod dem i Silkeborg. Vi har flyttet os og fået flere strenge at spille på,« siger Jesper Houmark.

Senest FHK spillede var d. 25. november på hjemmebane mod TTH Holstebro, der slap fra thansen ARENA med de to point efter en sejr på 33-35. I den kamp var FHK uden Mishels Liaba, der måtte haste væk fra arenaen under taktikmødet, da hans kæreste skulle føde.

»Papa Liaba, som jeg kalder ham nu, kommer til at bidrage med bredde og noget andet end Stoklund og Nørager. Jeg er sikker på, at han er klar til at fyre den af,« siger Houmark.

http://adp-as.dk

Bookmakerne har FHK som favoritter og til det siger Houmark:

»Bookmakerne plejer at være kloge, så jeg håber, at de har ret og vi vinder,« slutter Jesper Houmark med et smil.

Der er kampstart mellem FHK og Århus klokken 18:30.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer