Imens ‘Mary Poppins vender tilbage’ ruller over skærmen i biograferne, så ser det ud at familierne er blevet inspireret til at få hjælp til børnepasningen nytårsaften.

En ny undersøgelse fra ​Yoopies,​ en førende platform inden for børnepasning, viser at en fjerdedel af forældre ansættede en babysitter nytårsaften (23%) i 2017, hvorimod 44% af de interviewede har givet udtryk for at de vil ansætte en babysitter til den store aften i 2018.

For mange starter forberedelserne så tidligt, at 77% har angivet at de booker deres babysitter et par uger i forvejen, i modsætning til de 7% som har angivet at de vil finde hjælpen i sidste øjeblik.

Det viser sig, at efterspørgslen efter en babysitter er så stor, at familier i gennemsnit er villige til at betale 127 kroner i timen for børnepasning denne aften, hvilket er en stigning på omkring 50% af de sædvanlige 80 kroner for børnepasning uden for denne højtid.

For nogle er børnepasningen allerede klaret inden for familiens rammer, siden 21% har angivet at de får hjælp fra andre familiemedlemmer. For de resterende familier, som stadig ønsker at finde en babysitter, så kan Yoopies afsløre at der stadig findes unge mennesker i Danmark, som er villig til at opgive alkoholen til gengæld for at tjene lidt ekstra.

Yoopies​ har gjort det muligt for forældre at kunne filtrere deres søgning, således at de stadig kan nå at booke en babysitter i sidste øjeblik. Dette har resulteret at tjenesten kan findes helt ned til 71 kroner i timen på denne aften afhængig af din placering.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce