Med Covid-19 som frontløber, har Fredericia Byforum knoklet for at få skabt et hyggeligt byrum for fredericianerne og ikke mindst de mange gæster – Og Børnenes fredage er et ekstra lille kapitel i ”Sommer i Fredericia”

”Om alt ting er, så har alle byer i Danmark, på rekordtid, skulle omstille ”sommertiden” til at rumme hygge-og oplevelser for sine egne borgere og gæster fra ”nær og fjern”– og alt sammen pakketeret efter de mange Corona regler. En opgave som har været sjov, men også udfordrende lyder det fra udviklingskonsulent Lene Bach, Business Fredericia.

”Sommer i Fredericia har tydeligvis fået et godt afsæt, og der er blevet skabt en masse nye samarbejdsformer, som i den grad er værd at arbejde videre med fremover. Foreningslivet, Fredericia Kommune og ikke mindst erhvervslivet har i den grad fundet ”Den røde tråd” og på rekordtid fået skabt Sommer i Fredericia – Eksempelvis med den grønne kile i Gothersgade syd, som en sammenbinding med Kanalbyen, gør at byens gæster har fået øjnene op for at bruge byen i et større omfang. Toget kører fra Rådhus Pladsen og op på Østerstrand, som også summer af sjove og anderledes aktiviteter. Alle de forskellige aktiviteter og finurlige påfund i gågaderne, er alt sammen med til at understøtte lysten til at gæste Fredericia, også i sommermånederne”…

Børnenes fredage er ikke et stort Bonbon Land

Om Børnenes fredage siger Lene Bach ”Det er vigtigt at man ikke tror Børnenes fredage er ét stort Bonbon Land, for det har aldrig været tanken, tværtimod er det tænkt som et hyggeligt lille frirum hvor børnefamilier, fra kl. 13-17, de kommende fredage, bare ved at der i gågaden er indtænkt aktiviteter for børn og barnlige sjæle – en lille oase, hvor man som familie kan hygge sig med lidt børneaktiviteter, spise en is og ellers bare bruge Midtbyen uden det altid er omfattet af shopping”.

B0bles store blå elefantbus kan besøges fra på fredag – Der er fri tumleleg for alle voksne sammen med børn i alderen 0-6 år

Med bObles Sommertumleland sættes gang i tumlerierne med masser af aktiv leg og hygge for store og små – så endnu en god grund til at kigge forbi i Danmarksgade, hvor man kan balancer på fødderne af en elefant, gå en tur op ad krokodillens ryg, eller vip forsigtigt på Kyllingen. Og Ellers bare besøge den store Elefantbus, så sammen med de andre børneaktiviteter bliver der masser af mulighed for at hygge sig nogle gode eftermiddagstimer i Fredericias gågader.

Fokus på de gode tilbagemeldinger

”Jeg tør godt allerede nu, sige at Sommer i Fredericia er en succes, alene på de mange positive tilbagemeldinger og kommentarer jeg har fået, allerede nu, det bliver man altså glad af. På relativ kort tid har vi fået etableret et helt nyt og stærkt koncept for samarbejde på kryds og tværs mellem erhverv og Kommune, et samarbejde som jeg personligt glæder mig rigtig meget til at arbejde videre med. Og i Fredericia Shopping er der også stor ros til de mange tiltag, som i den grad er med til at understøtte detail-og restaurationsbranchen, efter en hård tid. slutter udviklingskonsulent Lene Bach, Business Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer