Madsby Legepark har afholdt julestue i mange år, men for første gang inviterer Minibyen indenfor i deres julestue, og mange børnehaver har takket ja til invitationen

Fredericias børnehaver og skoler har taget rigtig godt imod det nye tilbud ”Julestuen i Minibyen”, og mange har allerede meldt deres ankomst. Og interessen er ikke bare stor i Fredericia. Flere børnehaver fra Vejle og Middelfart planlægger et visit, og en specialskole kommer helt fra Odense for at opleve den fredericianske julehygge.

Legeparken har budt indenfor i Julestuen siden 1997, men det er første gang for Minibyen. I år indtager nisserne gader og stræder i Minibyen, og børnene kan lede efter spor fra de drillesyge nisser.

Mange flere børnehavebørn

Som noget nyt kan man booke en tur med Madsbytoget, der kører mellem Legeparken og Minibyen. En tur med toget giver mulighed for at besøge begge steder samme dag.

De mange nye tilbud betyder flere gæster. De sidste par år har Julestuen i Madsby Legepark haft omkring 800 børn på besøg, men i år forventes 200-300 flere.

Alle er velkomne

Udover Julestuen i hverdagene har Minibyen også åbent de tre første weekender i december. Det betyder, at byens øvrige borgere også har mulighed for at opleve julen i Minibyen.

Læs mere om julens mange arrangementer i Madsby Legepark og Minibyen her https://www.madsbyparken.dk/kalender

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce