Børnehaven Spiren i Taulov har via en forældregruppe og lokale virksomheders støtte fået to nye ladcykler, som spreder glæde på deres vej rundt i området. Disse ladcykler skiller sig noget ud, ikke kun via de søde børn i vognen, men også med den grafik, der er på vognen. 

Købet er kommet i stand via sponsorerne Cancel, Alpedalens VVS, Kruse Tømrer og Tandlægerne Taulov, mens Fredericia Skilte har lavet folie og montage. Bag designet på ladcyklerne står Eva Gammeltoft Stenbryggen.

“Vores yngste datter på fire år, Tea, går i Børnehaven Spiren, hvor hendes to storebrødre også har gået. Så vi har i mange år været en del af børnehaven og nyder, hvor meget de gør for vores børn. Det er noget der ses fx på deres selvstændighed, når de kommer i skole. Så det er en glæde, at vi kan “give lidt igen” og hjælpe med, at de kan komme på tur via de to cykler,” siger Eva.

Ladcyklerne har Børnehaven Spiren haft lejet hos Babysam igennem en periode, som Babysam gerne ville have Spiren til at købe dem og det er nu lykkedes til stor glæde for Børnehaven Spiren.

“Når vi har skulle noget har det været på gåben eller med bussen. De to ladcykler, hvor der kan være fire børn i hver vogn, gør vi kan komme nemmere væk fra nærområdet. Cyklerne kommer til at blive brugt af både de små og store børn” fortæller Lone Mønster, pædagogisk leder, Børnehaven Spiren, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi kommer specielt til at bruge cyklerne til at komme ud i naturen, altså på stranden, i skoven og alt sådan noget. Det er også vigtigt at understrege, at vi selvfølgelig ikke kommer til at færdes på farlige veje som Kolding Landevej med cyklerne, men på stille og rolige veje med cykelstier,” lyder det fra Lone Mønster.

http://www.vw-fredericia.dk/