Søndag den 18. december kl. 13.00-15.00 inviterer borgmester Jacob Bjerregaard indenfor på Fredericia Rådhus til hyggelig julestue.

”Julen er børnenes fest og en god anledning til at invitere dem indenfor på rådhuset, som jo også er deres hus. Jeg glæder mig til et par festlige timer sammen dem og deres familie”, siger borgmester Jacob Bjerregaard i kommunes pressemeddelelse, som tager sin guitar med for at spille og synge julesange.

Æbleskiver, ansigtsmaling og sang
Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med gløgg, æbleskiver og varm kakao. Julekoret fra Musicalakademiet Fredericia og pianist Martin Konge synger smukke julesange. Fitness julepigerne Camilla, Mia og Rikke fra Fredericia Idrætscenter laver Fitness med børn og voksne. Fredericia Bibliotek har taget bogen med spændende julehistorier med, og June Alison fra Den Kreative Skole maler julekugler, klokker, hjerter, gran og meget mere i ansigtet på dem, som har lyst. Kathrine Madsen og komponisten Jonas Lindorf underholder med titelsangen til årets julekalender på TVSYD ”Sofies Magiske jul”.