Fastelavn er endnu ikke helt slut. I går lagde Nordbo Huset rammer til en dejlig fastelavnsfest fra klokken 13-15.00, hvor børn fra 0-14 år dystede om titlerne som kattekonge og kattedronning.

Fastelavn Nordbo Huset.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Det var Nordbo Husets aktivitetsudvalg, der havde inviteret byens børn til arrangementet, hvor der også var bagt kage, brygget frisk kaffe og sat musik på højttalerne, hvorfra det lød: “Boller op, boller ned, boller i min mave”.

Paw Patrol, Captain America og Gurli Gris bød alle velkomne, hvorefter børnene blev delt i tre aldersgrupper. Solen skinnede ind gennem de store vinduer, da slagene begyndte at falde taktfast. Det var blandt andet “Døden”, “Prinsessen”, “Ninjago” og “Tordenguden Thor”, der lod sig krone, da tønderne endelig faldt.

Fastelavn Nordbo Huset.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Herefter var der præmieoverrækkelse med gavekort fra Fætter BR til konger og dronninger. Børnene sad i rundkreds og klappede af hinanden. Der blev også delt gavekort ud til bedste kostume, hvor Toilettet, Den Hovedløse Mand og Sky vandt.

“Vi har en mission om at samle områdets børn omkring vores hus. Vi laver også diskoteks- og juletræsfester. Det er for at skabe liv i vores beboerhus, og så håber vi på, at nogle af børnene fra området er klar til at tage over, når vi skal pensioneres” griner Nordbo Husets bestyrelsesformand, Stephan Klavsen, der i øvrigt var klædt ud som Paw Patrol.

Fastelavn Nordbo Huset.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Og så stod den ellers på slikposer, som blev nydt af alle børn, inden mange valgte at udnytte den lækre vintersol til at lege udenfor.

Fastelavn Nordbo Huset.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Der var mange børn i dag, hvad betyder det for jer?

“Det skaber gode oplevelser. Det var en fantastisk hyggelig dag. Det hele er båret af frivillige, men mange gange skal der ikke meget til for at skabe gode rammer og sammenhold. Vi har også Skt. Hans og Motionsløb – “Fredericia Funrun”.  Det er med til at udvikle en idenditet i vores område. Vi har også aktive ældre, der bruger huset. Det er godt. For os handler det om at få skabt liv, og det lykkes pt. meget godt takket være frivilligheden og opbakningen fra området”, slutter Stephan Klavsen til Fredericia AVISEN.