Treldevejens Kiosk har fået en sur smiley og et bødeforlæg som følge af, at de ikke har dokumenteret opbevaringstemperaturen på varer i knap et år.

D. 20. juni fik kiosken besøg af Fødevarekontrollen, og der blev blandt andet kontrolleret for dokumentation for CCP opbevaringstemperatur på køl. Det kunne ikke dokumenteres, og sidst det kan dokumenteres er sket, er helt tilbage til d. 21. august 2018.

Fødevarekontrollen besøg hos Treldevejens Kiosk var det fjerde siden d. 15. juni 2018, hvor kiosken blandt andet fik meddelt, at de der skulle laves en risikoanalyse og en beskrivelse af egenkontrollen.

Anmærkningen gjorde, at det blev en halvglad smiley, men forholdene var rettet op til d. 29. august 2018, hvilket medførte en glad smiley.

D. 24. april 2019 var Fødevarekontrollen igen på besøg hos Treldevejens Kiosk. Besøget gav en halvglad smiley som følge, at kiosken fik en indskærpelse på, at der skal dokumenteres egenkontrollens gennemførelse og resultater. Det blev også konstateret, at der ikke er dokumenteret kontrol af varemodtagelse og temperatur på opbevaring af CCP produkter med opbevaringstemperatur.

Bøde og sur smiley

Som opfølgning på besøget d. 24. april var Fødevarekontrollen forbi Treldevejens Kiosk igen d. 20. juni som tidligere beskrevet. Forholdet omkring CCP produkter fra det forgange besøg af Fødevarekontrollen var ikke bragt i orden, og det resulterede i en sur smiley og samtidig har kiosken fået et bødeforlæg på 5000 kroner.

Da Treldevejens Kiosk har fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbesøg medfører det to gebyrlagte opfølgende besøg af Fødevarekontrollen.

https://www.ibc.dk/eud-business/