Det var med sommerfugle i maven at Lisa Ravn stod op for at holde reception i hendes nye fitnessklub, hvor hun med passion og interesse vil tage sig godt af medlemmerne.

“Det startede i påsken med, at jeg besluttede, at nu skulle det være. Nu ville jeg åbne min egen fitnessklub”, fortæller Lisa Ravn. Ideen blev til Body Club på Navervej 20, der ligger lige ved afkørsel 59 mod motorvejen. I lyse og åbne lokaler tog hun imod gæster med et stort smil, mens hun fortalte om konceptet og de mange ideer, hun har lagt i projektet.

Endelig klar efter en lang etableringsperiode (Foto: Fredericia AVISEN)

“Folk kommer igennem mig for at blive medlem. Jeg vil gerne have den personlige oplevelse og fælleskabet omkring træningen. Der vil være holdtræning, men også individuel træning. Uanset hvad så vil jeg hjælpe og vejlede”, forklarer Lisa.

Personligt engagement og fællesskab er nøgleordene (Foto: Fredericia AVISEN)

Lisa har i mange måneder lagt meget energi i at få alting på plads i træningscenteret, og mange kom forbi til receptionen for at ønske hende tillykke. Der stod blomster og gaver, mens hun glad viser frem.

“Men der har altså været sommerfulge i maven. Det er en stor dag for mig. Jeg har tænkt over det længe, og nu skulle det så altså være. Så det er lidt mærkeligt at stå her i dag og være klar”.

Lisa er klar til at byde velkommen til Body Club (Foto: Fredericia AVISEN)

Hver dag mellem 6 og 22 er der mulighed for at træne. Der er et maksimum for antallet af medlemmer, for Lisa Ravn ønsker at bevare en personlig og individuel udvikling. Alle kommer gennem en obligatorisk startsamtale og målinger, så alle parametre er på plads inden træningen begynder, uanset om det er på hold eller alene.

Body Club åbner officielt den 28. august 2020.

Alle får individuel rådgivning (Foto: Fredericia AVISEN)
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer