Tidligere på dagen kunne vi på Fredericia AVISEN fortælle, at Sune Rasmussen er ny leder af Tøjhuset i Fredericia. Vi har spurgt Bodil Schelde-Jensen om ansættelsesforløbet. 

“Sune sendte en spændende ansøgning. Han er en ung mand med et stort potentiale, der samtidig har en god portion erfaring og baggrund, der passer godt til Fredericia og Tøjhuset”, siger Bodil Schelde-Jensen og fortsætter:

“Sune er valgt blandt et stærk ansøgerfelt, og han kommer til et særdeles velfungerende kulturhus, som på mange måder har oplevet en stor optur i de senere år. Det var også en succes at flytte huset fra Det Bruunske Pakhus i Kirkestræde til Tøjhuset i Gothersgade.”

Hvad venter der Sune? 

“Han får en god tid til at lære huset, byen, menneskerne og kulturlivet at kende, og så glæder jeg mig til at se, hvad han byder ind med. Han vil helt sikkert fortsætte den musikalske genre i huset, som er bred, men naturligvis også få plads og rammer til at fornye den i nogle sammenhænge. Man følger jo med tiden, og det vil han også gøre. Han er dog ikke ansat til at lave revolutioner, fordi det fungerer godt, hvad han overtager,” siger Bodil Schelde-Jensen

“Sune står på et solidt fundament, og det er godt. Der er mange stærke positive kræfter i Tøjhuset, og jeg er sikker på, at de vil tage godt imod ham,” fortsætter Bodil Schelde-Jensen.

Hvordan nåede I frem til, at det skulle være Sune? 

“Udover to ansættelsesrunder, og herunder samtaler med særdeles kvalificerede kandidater, så vi en ung mand, der er reflekteret og skarp. Vi er derfor sikre på, at han kommer til at løfte opgaven og arven godt,” svarer Bodil Schelde-Jensen til spørgsmålet.

Han bor ikke i Fredericia, men vil flytte til området, er det vigtig for jer?

“Vi har ikke set på, hvor han bor, men det er positivt, at han vil flytte til området, men det har ikke været afgørende for valget af ham. Det er imidlertid godt at kende sit område, og være fortrolig med det – det er altid en fordel på kulturområdet”, slutter Bodil Schelde-Jensen

Sune Rasmussen starter den 15. august.

https://fredericiaavisen.dk/annoncering-og-partnerskab/ Skal du være annoncør på Fredericia AVISEN? Kontakt os på 26 20 08 16 eller ad@fredericiaavisen.dk