Begejstringen er høj hos den fynske virksomhed BM Lakering, der netop er blevet udnævnt til Succesvirksomhed 2020. Prisen gives af Spar Nord og BDO til virksomheder, som lykkes med kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

På baggrund af 72.126 regnskaber fra virksomheder i Region Syddanmark har Spar Nord og BDO netop fundet frem til de 200 virksomheder, som over en femårig periode har haft størst succes på en række finansielle parametre. De 200 virksomheder hyldes nu af Spar Nord og BDO med erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020.

En af de nykårede vindere er BM Lakering, der har mere end ti års erfaring som specialister i lakering:

– Vi er meget stolte over at vinde Succesvirksomhedsprisen. Vi har et mål om at være den foretrukne samarbejdspartner for virksomheder, og det mål følger vi hver dag. Vi har af den grund en konsekvent tilgang til kvalitet og gør en dyd ud af at skabe de mest optimale løsninger for vores kunder. Prisen er derfor et kæmpe skulderklap og anerkendelse af vores mangeårige dedikeret arbejde og gode resultater. Derfor skal der også lyde en stor tak til alle vores handlekraftige medarbejdere, der i særdeleshed har været drivkraften bag vores succes, siger en glad ordrekoordinator i BM Lakering, Anette Lindø Christensen, og fortsætter:

– BM Lakering har efterhånden mange år på bagen, og vi har haft kontinuerlig vækst. Derfor er vi glade for, at Succesvirksomhedsprisen netop anerkender os, der tager det lange seje træk.BM Lakering beskæftiger i dag 16 medarbejdere i Nørre Aaby. Virksomheden har netop fået overrakt prisen bestående af en Succesvirksomhed-statuette og et hædersbevis af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der med respekt for myndighedernes corona-anbefalinger fejrede succesvirksomheden med albuehilsen, fodbump og store smil.

Spar Nord og BDO indstiftede sidste år erhvervsprisen Succesvirksomhed med det formål at hylde de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og dansk økonomi som helhed.

På grund af smitterisikoen vil Spar Nord og BDO – i modsætning til sidste år – ikke gennemføre regionale finaler. De vil derimod hylde succesvirksomhederne i en inspirationsbog, der udkommer i løbet af efteråret.

Fakta om ”Succesvirksomhed 2020”

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad (skal være mindst 15%) i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget i analysen.

Læs mere om ”Succesvirksomhed 2020” her: www.succesvirksomhed.dk

Om Spar Nord

Med omkring 391.000 kunder, cirka 1.550 medarbejdere og 49 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2019 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 1.059 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 98.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk.

Om BDO

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er 100 procent danskejet og -ledet. Alle aktionærer er arbejdende partnere i virksomheden, som i regnskabsåret 2018/19 har mere end 32 kontorer, over 1.300 ansatte og en årlig omsætning på mere end 1 mia. kr.

BDO er del af det internationale BDO-netværk, der tæller ca. 90.000 medarbejdere i mere end 165 lande. På verdensplan har BDO en omsætning på EUR 8,5 mia. For yderligere information se: www.bdo.dk.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer