Blue Water Shippings Taulov-afdeling er klar til at tage det næste hold af trainees ind i virksomheden, der tilbyder en unik uddannelse kombineret med et elevforløb.

I Dronningens Kvartér i Taulov tæt på motorvejen holder en af Blue Water Shippings afdelinger til. Her er Mikkel Østergaard Kruse direktør, og han skal til at ansætte nye trainees.

”Jeg satser på, at vi i runde tal skal have ti elever her til afdelingen i Taulov spredt rundt i hele huset på de forskellige områder. Vi har en ret unik uddannelse her i Blue Water, hvor vi har lavet vores egen akademiuddannelse i international transport og logistik. Det betyder, at man efter endt uddannelse har været igennem to års praktisk erfaring og samtidig får en akademiuddannelse,” siger Mikkel Østergaard Kruse til Fredericia Avisen.

Hvilken type af potentiale elever er det, som du vil have ansat? 

”Jeg vil gerne ansætte den type af unge mennesker, der har en ydmyg tilgang til tingene og ikke tænker, hvad kan Blue Water gøre for mig. Jeg vil derimod have, at vores kommende trainees skal tænke, hvad de kan tilbyde Blue Water som trainee. Jeg vil gerne have fat på de unge, som brænder for at få branchens bedste uddannelse i nogle fantastiske rammer, hvor vi rigtig gerne vil vores unge mennesker, som får lov til at bidrage til udvikle vores forretning,” fortæller Mikkel Østergaard Kruse.

En af de vigtigste ting for Mikkel Østergaard Kruse er, at en trainee enten slår sig ned i Fredericia eller allerhelst bor i området i forvejen.

”Hos Blue Water fortsætter ni ud af ti trainees i firmaet efter endt uddannelse, så derfor foretrækker jeg at ansætte lokale trainees, da det giver bedre muligheder for at de ønsker at fortsætte her i Taulov efterfølgende. Men vi er en stor koncern med mange afdelinger i Danmark, så der er også karrieremuligheder i andre afdelinger for de uddannede speditører. Vi er faktisk ret stolte af, at at vi har success med, at så stor andel af de nyuddannede bliver i Blue Water, for de unge er en meget vigtig del af vores rekrutteringspolitik,” forklarer direktøren.

En af virksomhedens trainees er Rasmus Aggerholm.

”Jeg er rigtig glad for at være her. Jeg føler, at man får rigtig meget ansvar og det kan jeg godt lide. Jeg har været i halvandet års tid nu, og efter at være introduceret til det hele i de første par måneder fik jeg allerede mine ”egne” kunder, og det er ret unikt ved Blue Water, at man så tidligt i forløbet får så meget ansvar,” udtaler Blue Water Shipping-eleven.

I Blue Water Shipping-koncernen uddanner de elever inden for speditør/shipping og økonomi.